Petunjuk untuk Semua Level Game Brain Out

Game Brain Out

Kunci jawaban brain out – Disini kita akan memberikan petunjuk untuk semua level di game Brain Out. Perlu diingat ini bukanlah jawaban melainkan petunjuk supaya kamu tidak kehilangan keseruan dalam bermain game ini.

LevelPetunjuk
Level 1 (Find the biggest one)Jangan lihat ukuran gambar, pilih buah yang ukurannya paling besar.
Level 2 (How many ducks)Perhatikan baik baik, ada bebek yang merupakan impostor.
Level 3 (Who is the tallest one)Ada 5 gambar di level ini, perhatikan baik baik ya.
Level 4 (Can you find out the different one)Semangkanya bisa digerakin lo.
Level 5 (Which claw is similar to cats claw)Digambar kucingnya punya 2 tangan.
Level 6 (Find out the largest fire)Bersatu kita utuh, bercerai kita kecil.
Level 7 (What’s the number under the parked car)Mobilnya bisa bergerak lo.
Level 8 (Wake up the owl)Matahari terbenam hari mulai malam.
Level 9 (What mark would you give for this game)Gamenya narsis.
Level 10 (Find something you cannot eat)Sarang gak bisa dimakan.
Level 11 (Which one is not a real ice cream)Es meleleh kalo deket matahari.
Level 12 (Find the darkest color on the screen)Carinya di seluruh layar ya, bukan hanya gambar saja.
Level 13 (Count the number of hair)Lo rambutnya copot.
Level 14 (Help baby duckling drink water)Diarahin dong bebeknya.
Level 15 (Do not tap)Yang sabar ya.
Level 16 (How many triangles are in a pentagram)Tinggal hitung segitiganya.
Level 17 (Find something you can eat)Gabungin gambarnya.
Level 18 (Put the girrafe into the fridge)Di gedein kulkasnya.
Level 19 (Which one is raw egg)Diketuk ketuk telornya.
Level SP.01 (Fill the right boxes)Ikutin aja sesuai angka, kalo 2 angka berarti ada kosong ditengah.
Level 20 (Help the girrafe to eat the apple)Arahin aja jerapahnya.
Level 21 (No smoking)Puntung rokoknya dimatiin ya.
Level 22 (Putting 3 coins into piggy bank, how many coins are there now)Kalo mau tau dalemnya ya pecahin lah.
Level 23 (So hungry make something to eat)Telor mata sapi.
Level 24 (Which bucket has fish)Tumpahin airnya pake hape.
Level 25 (You have to win the game)Curang dong, langsung 2 gambarnya.
Level 26 (Go to the exit)Gak usah masuk kalo bisa keluar.
Level 27 (Point out all people)Yang merah sama ijo masuk itungan lo.
Level SP.02 (Who do you want to play Brain Out Together)Maen sama temen lah.
Level 28 (Find 7 animals)Yang teliti ya, manusia juga hewan kok.
Level 29 (Move 2 matchsticks to create an upright chair) Bisa lah, satu jadi senderan satu jadi kaki.
Level 30 (A cliche question. Who would you save? Your mom or your girlfriend) Curang lagi dong kayak tic tac toe di soal sebelumnya.
Level 31 (How many ants)Itu di batunya juga ada semutnya.
Level 32 (Help the boy win)Semakin benda ke tengah tuas semakin ringan.
Level 33 (Drive the car to the road sign)Mataharinya lagi sembunyi.
Level 34 (How to eat carrots)Gak harus kelincinya yang gerak.
Level 35 (Help them cross river)Gedein aja perahunya.
Level 36 (What numbers add up to 12)Satu angka bisa dipilih gak cuma sekali.
Level 37 (Put everything into the box)Semuanya dong, jangan gambarnya aja.
Level 38 (Whack a mole)Keluarin tu tikusnya.
Level 39 (Rescue Girrafe)Keluarin kuncinya di ember kayak soal ikan di level sebelumnya.
Level 40 (Can you solve the question)Soalnya gak pake enter itu.
Level 41 (Find out the object)Cuman harus teliti.
Level 42 (Oh god! ZOZO overslept! Wake her up)Suruh ibunya masuk.
Level 43 (If 1=5, 2=15, 3=215, 4=3215, then 5=)Jawabannya ada di soal.
Level 44 (Which cup will get filled first)Ada gelas yang impostor.
Level 45 (Move 1 matchstick to make a biggest number)Pindahin dari 9 kedepan biar 3 jadi 9.
Level 46 (Can you solve this question)Dudukannya satu bisa digeser.
Level 47 (Help Tom to get her notice)Jambret tasnya.
Level 48 (Find the aliens)Kalo mau keluar kudu mendarat dong.
Level 49 (Lucky spin)Puter sendiri aja.
Level 50 (Correct the direction)Up ya keatas, down kebawah.
Level 51 (How many French Fries below)Ada yang sembunyi kentangnya.
Level 52 (Find the panda)Cari aja, panda gak punya belalai.
Level 53 (Damn! I can’t stand this mess)Hapus aja gan.
Level 54 (Click the orange rectangle 3 times, then the green rectangle 5 times)Kliknya sabar, jangan cepet cepet.
Level 55 (How to make your dream come true)Diusap usap kayak aladin, terus kudu belajar biar mimpimu terwujud.
Level 56 (Which shape has the most sides)Pelajaran SMA nih, cari aja.
Level 57 (Again! Who would you save? Your mom or your girlfriend)Goyangin biar bangun.
Level 58 (Please write down the correct answer)Soal yang atas gak usah dilihat.
Level 59 (Shoot a basket)Bolanya gerakin pake hape.
Level 60 (Wake up the little piggy)Tutup hidungnya.
Level 61 (Help them get on a blind date)Anjingnya lucu.
Level 62 (Find the number 8)Yang teliti.
Level 63 (Find green)Hijau adalah gabungan warna dari…
Level 64 (Find out hexagon)Gabungin aja biar dapet 6 sisi.
Level 65 (What comes after AEBFC)A_B_C lanjutin dah.
Level 66 (Find out the rule and write down the answer)Bahasa binary.
Level 67 (The little elephant is so lonely)Gajahnya ditemenin sebentar.
Level 68 (Improve eyesight)Dibersihin kacamatanya, adeknya bawa lap kok.
Level 69 (Crazy pin circle)Jangan sampe tabrakan panahnya.
Level 70 (What number will hour hand point to after 3 hours)Itu cuman gambar aja.
Level 71 (Which one will you pick up)Uangnya jadiin satu.
Level 72 (How many chicks are there)Ada yang sembunyi dibalik tombol juga.
Level 73 (Comfort my dog)Dielus elus anjingnya.
Level 74 (Find out the hidden stars)Digoyang sampe pusing.
Level 75 (Win the game)Pilih orangnya yang gede biar menang.
Level 76 (Find the mother hen)Digeser sampe ketemu
Level 77 (Add up 3 largest numbers in the following)Yang dilihat angka aja gan.
Level 78 (Eat carrots again)Pertanyaan adalah jembatan menuju jawaban.
Level 79 (Please enter a 5-digit number password)Hadapin ke kaca.
Level 80 (Help the bunny to win)Kudanya ditahan.
Level 81 (Light up the 4th bulb)Bisa lah, tinggal pencet pause.
Level 82 (Please write down a 2-digit number according to the picture)Dikali 2 terus dijumlah.
Level 83 (Create a rectangle with unequal adjacent sides)Kotaknya disembunyiin sebelah.
Level 84 (A simple question! Make the following equation hold)3 bersatu jadi 8.
Level 85 (Knock out all the bowling pins)Gedein dong biar gampang.
Level 86 (Tap a butterfly above the text)Dipindah dong pertanyaannya.
Level 87 (Help Zoe to drink the juice sediment at the bottom)Dikasihin dong ampas jus nya.
Level 88 (Put the shapes into the right frame)Yang kotak gak cuman satu.
Level 89 (Spot the differences)Meja kayunya ternyata cermin.
Level 90 (How many holes does this pants have)Ada lubang lainnya, lubang kaki contohnya.
Level 91 (What is the maximum number of pieces that a watermelon can be cut into with 10 cuts)Gunakan imajinasimu.
Level 92 (Catch the rat)Pipanya diasapin.
Level 93 (How to pass this level)Klik next pake mouse.
Level 94 (Form a smallest possible number)Tempat awal ternyata tanda negatif.
Level 95 (Once again)Gedein dong sasarannya.
Level 96 (Mom is back! Help me hide gamepad)Sembunyiin pake jari biar gak keliatan.
Level 97 (Turn this pyramid upside down in 3 moves)Ujungnya aja yang dipindah.
Level 98 (Tap in the following order: 33,1,6,8,2,20,17,60,33)33 nya ada 2.
Level 99 (Help Little girl eat the cake)Geser papannya biar jatuh ke kue.
Level 100 (When Zoe was 6 years old, Lulu was twice her age. Zoe is 10 years old now, how old is Lulu)Hitung lah, gampang kok.
Level 101 (Fill the bucket)Embernya ada 2 tuh.
Level 102 (You have to win this game again! It’s your turn now)Lingkarannya ditaruh di kotak biar menang.
Level 103 (How to eat the noodles)Dimasak kayak popmie gan.
Level 104 (If CDE=EDF, then EFH=?)Dicocok cocokin aja.
Level 105 (Find the panda)Panda punya kuping.
Level 106 (Help little bat fall asleep)Kelelawar bobonya jungkir balik.
Level 107 (Enter the biggest one)Tidak terbatas dan melampauinya.
Level 108 (What is the minimum cuts needed to cut a circle into 8 equal part)Dilipet dulu baru digunting, jadi….
Level 109 (Time to go to bed, please help me to turn off the light)Ditidurin hapenya.
Level 110 (Which is the cheapest)Udah ada harganya.
Level 111 (Add 1 line to make this equation true)5 + 545
Level 112 (Please find the photo)Dijatuhin fotonya dari amplop.
Level 113 (Which dream do you want to come true)Semuanya dong.
Level 114 (Enter Password)Kerasin biar kedengeran.
Level 115 (What’s the answer)Bisa lah, urutan angka.
Level 116 (How many differences can you spot between two pictures)Gak ada triknya kok.
Level 117 (Tab the blue button ten times, then tab the red button once)Gamenya nipu.
Level 118 (Keep the balance balanced)Kalo kosong ya imbang lah.
Level 119 (Count the number of hairs again)Ada rambut juga dibelakang.
Level 120 (What’s the answer)Perhatiin tangannya.
Level 121 (Today is Tyke’s two-year-old birthday, just light up candles for him)Nyalain pake lilin sebelahnya.
Level 122 (Find the mother hen again)Anaknya bersatu.
Level 123 (Help the duck drink water)Mataharinya ditutup biar hujan.
Level 124 (Mix red and blue together)Dikocok sambil ditutup.
Level 125 (Help where is my ring)Ketelen sama anjingnya.
Level 126 (Turn of the light again)Dicopot lampunya.
Level 127 (In writhing all of the integers from 1 to 199, how many times is “1” used) Gak ada triknya, hitung satu satu.
Level 128 (Grill the fish for the cat)Dimasak jangan sampe gosong.
Level 129 (Jack want to drink the minute maid)Kalo minum minute maid kudu dikocok biar bulir nya nyampur.
Level 130 (The little bunny is hungry again)Dikasih hati biar gede kelincinya.
Level 131 (There are 26 letters in the alphabet. If ET left, how many letters are left)AlphabET – ET
Level 132 (Light up all the bulb)Yang gak bisa nyala sembunyiin aja.
Level 133 (One candle is 50cm high and can burn for 3 hours. Another one is 70cm high and can burn for 6 hours. How long does it take for this two candles to reach the same height)Kalo lilinnya habis tingginya sama.
Level 134 (Can you solve this)Ditambah terus dikurang.
Level 135 (Help baby fall asleep)Ditutup digoyang goyang.
Level 136 (You’re so smart! lets cheers!)Dikocok terus dibuka.
Level 137 (Solve the problem)Anggur adalah kunci.
Level 138 (Turn on the least switch to get water)Yang teliti.
Level 139 (Find the wolf in the sheep)Serigala senang daging.
Level 140 (Nap time is over, wake up the baby)Waktunya dipercepat terus kasih susu.
Level 141 (Kill the nasty fly)Dipancing terus ditepuk.
Level 142 (Open the box)Ditahan bukanya biar gak nyangkut.
Level 143 (Make the equation true)1 – 0
Level 144 (Find the heart)Love sign-nya korea.
Level 145 (Hey!What time is it now)Jamnya cuman pajangan, ditanyain waktu asli.
Level 146 (Do not lift up the stone! It’s disgusting under it)Diangkat pake satu jari keberatan batunya.
Level 147 (How many triangles are there)Bentuknya ada 2.
Level 148 (Help the kitten fishing)Digoyang biar kailnya diangkat.
Level 149 (What’s your body temperature now)Ditempelin dulu biar tau suhu tubuh.
Level 150 (Today is ZOZO’s 16th Birthday, help he find the gift)Kuncinya di kotak, dibuka dulu kotaknya.
Level 151 (Help Mark escape from the secret room)Lampunya dicopot.
Level 152 (Pigsy was captured by the monster)Mahkota sunggokongnya dicuri monster, senjatanya jadi kaki kursi.
Level 153 (Find out all the items)Dicari aja ya.
Level 154 (Picking Fruit)Buat tangga ditempel ke pohon.
Level 155 (Make this equation true)9 nya diputer biar jadi 6.
Level 156 (Find the pingpong)0 nya dihapus.
Level 157 (Help the baby get a haircut)Bayinya ditidurin dulu.
Level 158 (Which one would you give up?)Ditali biar gak jatuh 2 2 nya.
Level 159 (The old lady has 7 sons, and each son have a sister, so how many children does the old lady have)Gampang ini. Dibaca pelan pelan.
Level 160 (How to catch the thief)Dipohon ada cangkul, buat lubang didepannya pencuri terus tutup pake rumput.
Level 161 (Help the dog to win)Tukeran.
Level 162 (Make an ice cream)Dicolopin dulu mesinnya.
Level 163 (How many candles do i have left if 2 blew out)Yang mati gak leleh.
Level 164 (Protect the rocket)Kata protect nya itu power up.
Level 165 (Find the fly)Anjingnya pake kacamata yang punya.
Level 166 (Try to make the biggest possible number by moving only 2 matchstick)Jadi 5 digit angkanya.
Level 167 (Catch all birds)Bocah bawa hape, foto burungnya.
Level 168 (Charge it)Cas hapenya.
Level 169 (Which two numbers can makeup into 8)0 dua kali.
Level 170 (How can avoid the doggy eating the sausage)Kasihin ke majikannya.
Level 171 (Find out the ping pong ball)Ping pong nya di Nomor atas judul.
Level 172 (How many triangles below)Tanda plus minusnya juga segitiga.
Level 173 (No smoking)Dikantongnya ada korek, ambil terus matiin rokoknya.
Level 174 (Monkey can pick 2 pinapples per 1 minute, how many can he pick with 10 minutes on the tree)Emang nanas itu pohon?
Level 175 (Find the Exit)Itu dipertanyaannya ada.
Level 176 (Squeeze the milk)Anaknya kena tendang nanti ibunya dateng.
Level 177 (Fill in the same number)4.
Level 178 (At least how many cut to cut a cake into 8 equal pieces)Bayangin aja satunya mbagi 2.
Level 179 (Clear the monster)Satu monsternya gedein.
Level 180 (Dissapear the card)Acak acak kartunya.
Level 181 (Five in a Row. Its your turn)Gak usah ditungguin lawannya.
Level 182 (Help the chick out)Itu jerujinya udah gede kok.
Level 183 (Catch the doll)Dinyalain dulu mesinnya.
Level 184 (Goal 3 times)Macam tsubasa aja, jangan lupa diklik bolanya.
Level 185 (Choose the largest number)Ki-ka-ki-ki-ka
Level 186 (Park the car)Parkirannya luas kok.
Level 187 (The little bunny is hungry)Hati itu jembatan menuju wortel.
Level 188 (Find chick)Klik aja ‘chick’ nya
Level 189 (Make the paper windmill spin fast)Dipencet terus digoyang kayak yang asli.
Level 190 (a=?)a=b kok.
Level 191 (Press 1000)Tombolnya inception.
Level 192 (Park the car)Yang ijo suruh minggir.
Level 193 (Light a candle)Dibuka koreknya.
Level 194 (Subdue the monster)Dikecilin monsternya terus masukin saku.
Level 195 (Who is the smartest)Developernya narsis.
Level 196 (Make him laugh)Kelitikin kakinya.
Level 197 (Open the save)Kuncinya di belakang.
Level 198 (What’s the answer)Liat jarum jamnya.
Level 199 (Zozo wants to go skating with friends! Help him find another skate)Buat sepatu skating aja.
Level 200 (Let’s RPS)Diputer robotnya.
Level 201 (Fill the glass)Nyalain korek, tencepin taroh di lepek tutup pake gelas.
Level 202 (Get the toy out from bottle)Kecilin bonekanya.
Level 203 (Shout out i am handsome)Tinggal pencet pencet aja, gak usah teriak.
Level 204 (Beat the monster)Hapus hp bar nya
Level 205 (Reach the end)Puter aja hpnya.
Level 206 (Enter Password)?
Level 207 (Save the egg)Tahan barbelnya sambil pinggirin telornya.
Level 208 (Get rid of sadako)Matiin tvnya.
Level 209 (Dont hit the bullseye)Ditahan aja panahnya.
Level 210 (Put feet on shoulder)Taruh ‘feet’ diatasnya ‘shoulder’.
Level 211 (Thristy, May I have a glass of water)Dituangin dari tempat air.
Level 212 (Do not speak)Di mute gamenya.
Level 213 (Unlock the pad)‘password’
Level 214 (How to distribute 3 apples to 3 people equaly)6 sama 3 dituker.
Level 215 (Tilt the balance to the left)Tukeran aja.
Level 216 (Find out 6 smile)Salah satunya impostor.
Level 217 (Collect coins)Yang terakhir ada di tasnya.
Level 218 (Find 5 stars)Pusing 7 keliling gan.
Level 219 (How to dodge the attack)Dikecilin layarnya.
Level 220 (Cross the end)Lewatin ‘end!’
Level 221 (Find the chick)Cari ibunya buat eramin telor.
Level 222 (Bath the cat)Ada iwak dibelakang kursi.
Level 223 (Escape the room)Passwordnya ada di gorden. Terus gedein gemboknya.
Hint / Kunci Jawaban Brain Out

Untuk game brain out sendiri dapat diunduh di https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mind.quiz.brain.out&hl=en_US&gl=US untuk Android dan https://apps.apple.com/id/app/brain-out/id1477841973?l=id untuk iOS.

Selamat mencoba dan bersenang-senang~~.

Leave a Comment